Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

25.05.2020

Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» присвоєно на рівні uaBBB

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про визначення довгострокового кредитного рейтингу випуску відсоткових іменних незабезпечених облігацій серії А на суму 90,0 млн. грн.                 ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» (м.Київ) на рівні uaВВВ. Прогноз рейтингу - стабільний.

Основним напрямом діяльності компанії є надання послуг в сфері споживчого кредитування фізичних осіб за допомогою мережі онлайн під торговою маркою «MyCredit»™.

Для проведення процедури визначення кредитного рейтингу агентство використовувало повну фінансову звітність ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» за 2016-2019 роки, а також внутрішню інформацію, надану компанією у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується ДОСТАТНЬОЮ кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Фактори, що підтримують рівень кредитного рейтингу:

  • наявність підтримки з боку власників Товариства;
  • успішний досвід діяльності з надання послуг у сфері роздрібного споживчого мікрокредитування, на яке зберігається сталий попит;
  • високі показники ефективності діяльності протягом 2017-2019 років;
  • запроваджена система управління ризиками та прийнятний рівень резервування;
  • інформаційна відкритість та прозорість діяльності.

Фактори, що обмежують рівень кредитного рейтингу:

  • ризики діяльності у сегменті надання незабезпечених споживчих кредитів фізичним особам, що може негативно впливати на платоспроможність;
  • висока питома вага нестандартної заборгованості у структурі кредитного портфеля у 2017-2019рр.;
  • зниження капіталізації протягом 2018-2019рр. на тлі високих темпів нарощування обсягів клієнтського кредитного портфеля та можливого зростання кредитного ризику в умовах збереження нестабільного економічного становища значної частини громадян Україні;
  • вплив негативних чинників на фінансовий ринок та економіку країни, низька ділова активність в окремих секторах економіки та очікуване подальше зниження темпів росту реальних доходів населення, що може призвести до погіршення показників діяльності компанії.

Повну історію рейтингів ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» можна переглянути на сайті агентства.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено  в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG та TRData.

Для одержання детальнішої інформації звертайтесь, будь-ласка:
Профільний аналітичний відділ, Олена Самойлова, тел.: (044) 490-25-50
e.samoilova@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути