Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Аналітика »  Експертна думка

Експертна думка

26.08.2008

Кредитний рейтинг випуску облігацій ВАТ ЗЗБК ім. Ковальскої не буде знижено

Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" не планує переглядати у бік зниження кредитний рейтинг іменних цільових облігацій ВАТ "Завод залізобетонних конструкцій імені Світлани Ковальської" у зв`язку з розпорядженням Державної екологічної інспекції Києва про призупинення розробки піщаного кар`єра в районі Південного моста у Києві.

Рейтингове агентство вважає, що ця подія не вплине на своєчасне виконання зобов`язань за іменними безпроцентними (цільовими) облігаціями серій D-E, випущеними для забезпечення фінансування будівництва житлового будинку із вбудованими приміщеннями і паркінгом по вул. Левітана, 3 у Голосіївському районі Києва. Термін погашення облігацій з 01.01.2009 р. по 31.12.2009 р. Станом на середину серпня 2008 р. реалізація проекту будівництва житлового будинку по вул. Левітана, 3 перебуває на кінцевій стадії (завершуються оздоблювальні роботи і проводяться комунікації).


Довідка "Кредит-Рейтинг"
У квітні 2008 р. рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оновило кредитний рейтинг іменних безпроцентних (цільових) облігацій  серій  D-E на суму 36,8 млн. грн., емітентом яких є ВАТ "Завод залізобетонних конструкцій імені Світлани Ковальської", на рівні uaВВВ-, прогноз "позитивний". Підприємство є найбільшим виробником залізобетонних конструкцій та товарних бетонів різних марок і входить до складу промислово-будівельної групи "Ковальська", яка об`єднує низку великих підприємств України у різних сегментах будівельної галузі. Крім того, ВАТ "Завод залізобетонних конструкцій імені Світлани Ковальської" здійснює будівництво промислових і цивільних об`єктів.

 

Для отримання докладнішої інформації:
Департамент інформації та комунікацій, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Кулик, тел.: (044) 490-25-50
AKulik@credit-rating.com.ua

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути