Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Прес-конференції

Прес-конференції

28.11.2011

«КРЕДИТ-РЕЙТИНГУ» - 10 РОКІВ

28 листопада 2011 р. агентство «Кредит-Рейтинг» відзначило 10-річний ювілей. Агентство «Кредит-Рейтинг» було створено в 2001 р. як перше в Україні спеціалізоване рейтингове агентство, яке запропонувало фінансовому ринку абсолютно нову послугу – присвоєння рейтингів за національною шкалою.

Протягом всього періоду своєї діяльності «Кредит-Рейтинг» – незмінний лідер ринку рейтингових послуг. Агентство першим в Україні (2006 р.) прийняло стандарти IOSCO. Агентство автор усіх новацій на ринку (рейтинги корпоративного управління, рейтинги депозитів, дослідження прозорості фінансових установ). «Кредит-Рейтинг» першим в СНД запропонував рейтинги за регіональною шкалою і почав визначення суверенних рейтингів.

Визначивши за 10 років більше 1100 кредитних рейтингів, у тому числі понад 850 рейтингів облігацій, «Кредит-Рейтинг» на сьогодні є найбільшим рейтинговим агентством в Європі. Агентство має безпрецедентний в Україні досвід роботи, а також є єдиним національним агентством, чиї рейтинги підтвердили свою адекватність протягом тривалого періоду часу, що охопив різні етапи економічного циклу. У 2010 році колектив агентства був відзначений подякою голови ДКЦПФР за внесок у розвиток і функціонування ринку цінних паперів України.

«Кредит-Рейтинг» дякує всім своїм клієнтам, більшість з яких з нами вже багато років, партнерів, ЗМІ, а також кожного з більш ніж 200 талановитих та енергійних співробітників, які в різний час внесли вклад у розвиток найстарішого рейтингового агентства України!

У день 10-ти річного ювілею агентство прийшли привітати клієнті, партнери, представники ЗМІ.


ФОТОРЕПОРТАЖ ІЗ СВЯТКУВАННЯ ЮВІЛЕЮ

   


 
Генеральний директор агентства Станіслав Дубко про 10 років розвитку агентства

 

 
Привітання клієнтів і партнерів рейтингового агенства "Кредит-Рейтинг" з ювілеєм

Привітання президента Ліги страхових організацій України Наталії Гудими
 

 
Олександр Саусь, виконавчий директор компанії BritMark
 

 
Ігор Ляшенко, генеральний директор видавничої компанії «Горизонт Медіа»
 

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути