Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

01.07.2009

Рейтингові новини агентства «Кредит-Рейтинг»

Червень 2009 р.

У червні агентством "Кредит-Рейтинг" було визначено 6 кредитних рейтингів, 10 рейтингів підвищено, 32 рейтинги знижено, прогнози 28 рейтингів змінено, 12 рейтингів призупинено, 7 рейтингів відкликано. У червні агентство також визначило 1 рейтинг надійності банківських депозитів, 1 рейтинг призупинено та 1 рейтинг відкликано.

РЕЙТИНГИ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ

Корпоративний сектор

03.06 Корпорація "Столиця" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaВВ з прогнозом негативний. Рейтинг знаходиться у Контрольному списку рейтингів.

03.06 ЗАТ "Київміськбуд-1" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaВВ з прогнозом негативний. Рейтинг знаходиться у Контрольному списку рейтингів.

10.06 ВАТ "Дарницький завод ЗБК" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaА+ до рівня uaВВВ- з прогнозом негативний. Рейтинг внесено до Контрольного списку рейтингів.

Фінансовий сектор

17.06 ВАТ АБ "Південний" (м. Одеса) підвищено рейтинг надійності банківських депозитів до рівня "4" (висока надійність).

19.06 ВАТ "Морський транспортний банк" (м. Іллічівськ) підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ+ до рівня uaА з прогнозом стабільний.

23.06 ВАТ "Банк Кіпру" (м. Київ) підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaА- з прогнозом стабільний.

РЕЙТИНГИ БОРГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Корпоративний сектор

03.06 Корпорація "Столиця" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. з рівня uaВВВ до рівня uaВВ з прогнозом негативний. Рейтинг знаходиться у Контрольному списку рейтингів

03.06 ЗАТ "Київміськбуд-1" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А, В) на суму 51,8 млн. грн. з рівня uaВВВ до рівня uaВВ з прогнозом негативний. Рейтинг знаходиться у Контрольному списку рейтингів.

10.06 ВАТ "Дарницький завод ЗБК" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія G) на суму 5 млн. грн. з рівня uaА+ до рівня uaВВВ- з прогнозом негативний. Рейтинг внесено до Контрольного списку рейтингів.

15.06 ПТК ТОВ "Агромат" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на суму 100 млн. грн. з рівня uaВВВ+ до рівня uaВВВ з прогнозом негативний. Рейтинг внесено до Контрольного списку рейтингів.

16.06 ЗАТ "Агроекопродукт" (м. Канів, Черкаська обл.) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на суму 50 млн. грн. з рівня uaА до рівня uaА- з прогнозом негативний.

16.06 СТОВ ім. Шевченко (с. Софіївка, Черкаська обл.) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія В) на суму 30 млн. грн. з рівня uaА до рівня uaА- з прогнозом негативний.

17.06 ЗАТ "ПК "Поділля" (смт. Крижопіль, Вінницька обл.) довгостроковий кредитний рейтинг uaА+ випуску відсоткових забезпечених облігацій (серія А) на суму 100 млн. грн. внесено до Контрольного списку рейтингів з прогнозом негативний.

22.06 ТОВ "Компанія "Рєвєрс" (м. Київ) підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серія А) на суму 30,4 млн. грн. терміном обігу до 22.01.2012 р. з рівня uaВ+ до рівня uaВВ з прогнозом стабільний.

24.06 ВАТ "Енергомашспецсталь" (м. Краматорськ) підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 350 млн. грн. терміном обігу 5 років на рівні uaВВ- з прогнозом стабільний.

25.06 ТОВ "Реноме" (м. Київ) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серія А) на суму 15,5 млн. грн. терміном обігу 2 роки з рівня uaВ+ до рівня uaССС з прогнозом стабільний.

26.06 ТОВ "Кримська юридична група" (м. Алушта, АР Крим) знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А-Х) на суму 87 млн. грн. терміном обігу до 30.06.2009 р. з рівня uaВ- до рівня uaСС з прогнозом стабільний.

30.06 ТОВ "Константа" (м. Запоріжжя) знижено довгострокові кредитні рейтинги випусків іменних цільових облігацій (серія А і серія В) на суму 106,3 млн. грн. і 136,2 млн. грн. відповідно, терміном обігу до 3,5 років з рівня uaВ до рівня uaССС з прогнозом стабільний.

Фінансовий сектор

18.06 ВАТ "СЕБ Банк" (м. Київ) підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 100 млн. грн. терміном обігу до 21.01.2013 р. з рівня uaА до рівня uaАА з прогнозом стабільний.

Агентство "Кредит-Рейтинг" працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило 1051 рейтинг, у тому числі 821 українським компаніям, 169 фінансовим установам і 61 містам та їх борговим інструментам, 1 рейтинг корпоративного управління та 76 рейтингів надійності депозитів українських банків.

Станом на 01.07.2009 р. агентство "Кредит-Рейтинг" підтримує в постійному моніторингу 813 кредитних рейтингів: 632 у корпоративному, 131 у фінансовому та 50 у муніципальному секторах.

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути