Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

03.08.2009

Рейтингові новини агентства «Кредит-Рейтинг»

У липні агентством «Кредит-Рейтинг» було визначено 10 кредитних рейтингів, 2 рейтинги підвищено, 6 рейтингів знижено, прогнози 8 рейтингів змінено, 54 рейтинги призупинено, 5 рейтингів відкликано.  

 

СУВЕРЕННИЙ РЕЙТИНГ 

31.07  Республіка Бєларусь – визначено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні byAA з прогнозом стабільний. 

 

РЕЙТИНГИ  ПОЗИЧАЛЬНИКІВ


Корпоративний сектор
 

03.07  ПП «Реарді» (м. Дніпропетровськ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaВВ з прогнозом негативний. Рейтинг внесено до Контрольного списку рейтингів. 

15.07  ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (м. Бориспіль, Київська обл.) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг контрагента за публічною інформацією на рівні uaА+(pi) з прогнозом стабільний.  

17.07  ЗАТ «Фуршет» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaАА- до рівня uaА-. Прогноз рейтингу – негативний. 

22.07  Харківське  державне авіаційне підприємство (м. Харків) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaССС з прогнозом стабільний. 


Фінансовий  сектор
 

06.07  ЗАТ «Перший Український Міжнародний Банк» (м. Донецьк) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaВВВ з прогнозом стабільний, а також рейтинг надійності банківських вкладів на рівні "4" (висока надійність). 

15.07  ХАК «Зембанк» (м. Харків) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ- з прогнозом негативний. 

21.07  АБ «Укргазбанк» (м. Київ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaВВВ з прогнозом негативний. Рейтинг збережено у Контрольному списку рейтингів. 
 

 

РЕЙТИНГИ  БОРГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Корпоративний сектор 

02.07  ВАТ «Київмедпрепарат» (м. Київ) – довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 30 млн. грн. терміном обігу до 15.11.2010 р. виключено з Контрольного списку рейтингів зі збереженням рейтингу на рівні uaВВ. Прогноз рейтингу змінено на стабільний.

03.07  ПП «Реарді» (м. Дніпропетровськ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на суму 30 млн. грн. на рівні uaВВ з прогнозом негативний. Рейтинг внесено до Контрольного списку рейтингів. 

03.07  ТОВ «Альянс-Жилстрой» (м. Одеса) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій на суму 119,3 млн. грн. на рівні uaВВВ з прогнозом негативний. Рейтинг внесено до Контрольного списку рейтингів. 

03.07  ТОВ «Альянс-Висотбуд» (г. Одеса) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій на суму 62,3 млн. грн. на рівні uaВВВ з прогнозом негативний. Рейтинг внесено до Контрольного списку рейтингів. 

15.07  ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (м. Бориспіль, Київська обл.) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг за публічною інформацією uaА+(pi) випуску іменних відсоткових облігацій (серія 3-А) на суму 300 млн. грн. терміном обігу 5 років з прогнозом стабільний 

15.07  ТОВ «Фінансово-будівельний центр «Созидатель» (м. Дніпропетровськ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А-G) на суму 144,9 млн. грн. з рівня uaВВВ+ до рівня uaВВ. Прогноз рейтингу змінено з негативного на стабільний. 

15.07  ТОВ «Фінансово-будівельний центр «Созидатель» (м. Дніпропетровськ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серія Н) на суму 24,5 млн. грн. на рівні uaВВВ+ з прогнозом негативний. 

17.07  ЗАТ «Фуршет» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія Е) на суму 200 млн. грн. терміном обігу 3 роки з рівня uaАА- до рівня uaА-. Прогноз рейтингу – негативний. 

21.07  ТОВ «Інвестиційно-будівельна група» (м. Київ) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaССС запланованому випуску іменних цільових облігацій (серія А) на суму 9,9 млн. грн. терміном обігу до 30.11.2011 р. з прогнозом стабільний.  

22.07  Харківське державне авіаційне підприємство (м. Харків) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А-G) на суму 1,6 млрд. грн. терміном обігу до 09.08.2015 р. з рівня uaАА (попередній) до рівня uaВ з прогнозом стабільний. 

23.07  ТОВ «Міжнародний автомобільний холдинг «Атлант-М» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на суму 100 млн. грн. терміном обігу 3 роки  з рівня uaВВВ- до рівня uaВВ з прогнозом негативний. 

24.07  ВАТ «Завод залізобетонних конструкцій ім. Світлани Ковальської» (м. Київ) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії D, E) на суму 36,8 млн. грн. терміном обігу до 31.12.2009 р. з рівня uaВВВ- до рівня uaВВВ з прогнозом стабільний. 

27.07  ТОВ «Будспецсервіс» (м. Київ) – визначено короткостроковий кредитний рейтинг uaК4 запланованому випуску іменних цільових облігацій (серія Т) на суму 4,7 млн. грн. терміном обігу до 20.01.2010 р. з прогнозом стабвльний. 

27.07  ТОВ «Будспецсервіс» (м. Київ) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaВВ запланованому випуску іменних цільових облігацій (серії U, V) на суму 4,4 млн. грн. терміном обігу до 20.03.2010 р. з прогнозом стабільний. 

28.07  ТОВ «СВФ КОЛО» (м. Полтава) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А, В) на суму 17,5 млн. грн. терміном обігу до 30.09.2009 р. з рівня uaВ+ до рівня uaВВ з прогнозом стабільний. 

29.07  ТОВ «Нідан+» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. терміном обігу до 30.05.2011 р. з рівня uaССС до рівня uaС з прогнозом негативний. 


Фінансовий сектор
 

09.07  ЗАТ «Фінансова група «Страхові традиції» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 15 млн. грн. терміном обігу до 16.09.2010 р. з рівня uaВВ до рівня uaВ з прогнозом негативний. 

15.07  ХАК «Зембанк» (м. Харків) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. терміном обігу 5 років з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ-  з прогнозом негативний. 

21.07  АБ «Укргазбанк» (м. Київ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випусків облігацій (серії А-Е) на суму 350 млн. грн. на рівні uaВВВ з прогнозом негативний. Рейтинг збережено у Контрольному списку рейтингів. 

Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку  з 2001 року і спеціалізується  на визначенні кредитних  рейтингів за національною шкалою. З початку  своєї діяльності на українському ринку  агентство визначило  1061 рейтинг, у тому числі 831 українським компаніям, 169 фінансовим установам і 60 містам та їх борговим інструментам, 1 рейтинг корпоративного управління та 76 рейтингів надійності депозитів українських банків.  

Станом на 01.08.2009 р. агентство «Кредит-Рейтинг» підтримує в постійному моніторингу 813 кредитних рейтингів: 639 у корпоративному, 125 у фінансовому та 49 у муніципальному секторах.


Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua

До початку сторінки

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути