Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

01.09.2009

Рейтингові новини агентства «Кредит-Рейтинг»

У серпні агентством «Кредит-Рейтинг» було визначено 2 кредитних рейтинги, 3 рейтинги знижено, прогнози 7 рейтингів змінено, 4 рейтинги призупинено, 87 рейтингів відкликано.

 

СУВЕРЕННИЙ РЕЙТИНГ

28.08 АБ «Укргазбанк» (м. Київ) – підтверджено рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (висока надійність).

 

РЕЙТИНГИ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ

Корпоративний сектор

05.08 ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (м. Глобіно, Полтавська обл.) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ- до рівня uaВВВ. Прогноз рейтингу змінено на позитивний.

13.08 ДП «Київський авіаційний завод «АВІАНТ» (м. Київ) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaССС (попередній) з прогнозом стабільний.

18.08 ЗАТ «ВЕСТА-Дніпро» (м. Дніпропетровськ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaВВВ-. Прогноз рейтингу змінено зі стабільного на негативний.

Фінансовий сектор

28.08 АБ «Укргазбанк» (г. Київ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaВВВ з прогнозом негативний. Рейтинг збережено у Контрольному списку рейтингів.

 

РЕЙТИНГИ БОРГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Корпоративний сектор

04.08 ППФ «Асоль» (м. Одеса) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А-Е) на суму 13,9 млн. грн. терміном обігу 3 роки з рівня uaВ до рівня uaССС. Прогноз рейтингу змінено на стабільний.

05.08 ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (м. Глобіно, Полтавська обл.) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. терміном обігу
5 років з рівня uaВВВ- до рівня uaВВВ. Прогноз рейтингу змінено на позитивний.

11.08 ТОВ «Сіті’ком» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. терміном обігу 5 років з рівня uaВВ до рівня uaВ з прогнозом негативний. Рейтинг збережено у Контрольному списку рейтингів.

12.08 ТОВ «УкрТехноФос» (м. Рівне) – знижено довгострокові кредитні рейтинги випусків іменних відсоткових облігацій (серія С і D) на суму 7 млн. грн. і 50 млн. грн. відповідно, терміном обігу до
6 років, з рівня uaВВВ- до рівня uaВВ. Прогноз рейтингів – стабільний.

13.08 ДП «Київський авіаційний завод «АВІАНТ» (м. Київ) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaССС (попередній) випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на суму 858 млн. грн. терміном обігу по 26.07.2014 р. з прогнозом стабільний.

18.08 ЗАТ «ВЕСТА-Дніпро» (м. Дніпропетровськ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А-С) на суму 150 млн. грн. терміном обігу до 25.02.2012 р. на рівні uaВВВ-. Прогноз рейтингу змінено зі стабільного на негативний.

Фінансовий сектор

21.07 АБ «Укргазбанк» (м. Київ) – знижено довгострокові кредитні рейтинги випусків облігацій (серії А-Е) на суму 350млн.грн. з рівня uaВВВ до рівня uaВВ з прогнозом негативний. Рейтинги збережено у Контрольному списку рейтингів.

Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило 1063 рейтинги, у тому числі 832 українським компаніям, 169 фінансовим установам і 60 містам та їх борговим інструментам, 1 рейтинг корпоративного управління та 76 рейтингів надійності депозитів українських банків.

Станом на 01.08.2009р. агентство «Кредит-Рейтинг» підтримує в постійному моніторингу 726 кредитних рейтингів: 559 у корпоративному, 118 у фінансовому та 49 у муніципальному секторах.

 

До початку сторінки

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути