Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

01.12.2009

Рейтингові новини агентства «Кредит-Рейтинг»

У листопаді агентством «Кредит-Рейтинг» було визначено 1 кредитний рейтинг, 3 рейтинги підвищено, 1 рейтинг знижено, прогнози 9 рейтингів змінено, 48 рейтингів призупинено, 5 рейтингів відкликано.


РЕЙТИНГИ ЗАЕМЩИКОВ

Фінансовий сектор

11.11 АТ «ІМЕКСБАНК» (м. Одеса) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВ до рівня uaВВВ-. Прогноз рейтингу - стабільний.


РЕЙТИНГИ БОРГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Корпоративний сектор

16.11 ВАТ «Концерн Хлібпром» (м. Львів) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія D) на суму 50 млн. грн. терміном обігу 5,5 років на рівні uaВВВ з прогнозом стабільний.

18.11 ДТГО «Південно-Західна залізниця» (м. Київ) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaВВВ випуску іменних цільових облігацій (серія В) на суму 200 млн. грн. терміном обігу 2 роки з прогнозом стабільний.

18.11 ЗАТ «ПЛАНЕТА-БУД» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових забезпечених облігацій (серії А, В) на суму 51,9 млн. грн. з рівня uaВВВ до рівня uaССС з прогнозом негативний.

30.11 ДАЗТУ «Укрзалізниця» – підтверджено довгострокові кредитні рейтинги шести випусків іменних відсоткових облігацій залізниць, що входять до складу ДАЗТУ «Укрзалізниця», на загальну суму 1,0 млрд. грн. на рівні uaВВВ з прогнозом стабільний.


Фінансовий сектор

11.11 АТ «ІМЕКСБАНК» (м. Одеса) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на суму 250 млн. грн. з рівня uaВВ до рівня uaВВВ-. Прогноз рейтингу - стабільний.


Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило 1064 рейтинги, у тому числі 834 українським компаніям, 170 фінансовим установам і 60 містам та їх борговим інструментам, 1 рейтинг корпоративного управління, 78 рейтингів надійності депозитів українських банків та 1 рейтинг надійності страхових компаній. .

Станом на 01.12.2009р. агентство «Кредит-Рейтинг» підтримує в постійному моніторингу 680 кредитних рейтингів: 521 у корпоративному, 111 у фінансовому та 48 у муніципальному секторах та 56 рейтингів надійності депозитів банків.

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути