Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

24.12.2009

Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «Криммедсервіс» знижено до рівня uaВ

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних цільових облігацій (серія А) ТОВ «Криммедсервіс» (м. Сімферополь, АР Крим) на суму 22,2 млн. грн. терміном обігу 2 роки з рівня uaВВ- до рівня uaВ. Прогноз рейтингу – негативний. Основним напрямом діяльності компанії є інвестиційно-будівельна. Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ «Криммедсервіс» за ІІІквартал та 9 місяців 2009р. загалом, а також внутрішню інформацію, надану емітентом у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaB характеризується низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Дуже висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу:

  • участь у реалізації проекту будівництва рекреаційного комплексу по вул.Луговського в смт.Сімеїз (приміщення в якому мають бути передані за випуском цільових облігацій серії A) генпідрядника ТОВ «Професіонал», яке має досвід зведення понад 54 тис.кв.м житлової та нежитлової нерухомості;
  • обсяг здійснених інвестицій у реалізацію проекту будівництва рекреаційного комплексу по вул.Луговського в смт.Сімеїз (станом на 30.09.2009 р. – 4,6 млн. грн.), приміщення в якому мають бути передані за випуском цільових облігацій серійА;

Фактори, що обмежують підвищення кредитного рейтингу:

  • тимчасове призупинення будівельних робіт на об’єкті;
  • відсутність у емітента досвіду погашення цільових облігацій шляхом надання приміщень їх власникам;
  • низькі показники фінансово-господарської діяльності емітента протягом останніх років;
  • негативні тенденції на ринку нерухомості України;
  • неврегульованість і мінливість системи законодавчого регулювання та оподаткування операцій, пов’язаних з будівництвом та залученням фінансування.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Кулик, тел.: (044) 490-25-50
AKulik@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути