Кредитний рейтинг ПАТ «БАНК ВОСТОК» підвищено до рівня uaAАА Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

11.01.2010

Рейтингові новини агентства «Кредит-Рейтинг»

У грудні агентством «Кредит-Рейтинг» було визначено 8 кредитних рейтингів, 16 рейтингів знижено, прогнози 24 рейтингів змінено, 14 рейтингів призупинено, 9 рейтингів відкликано та 1 рейтинг внесено до Контрольного списку.


РЕЙТИНГИ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ

Муніципальний сектор

11.12 м. Луцьк – знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ+ до рівня uaВВ. Прогноз рейтингу – негативний.

22.12 м. Сміла – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaВВ+.

Корпоративний сектор

28.12 ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (м. Глобіно, Полтавська обл.) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaА-. Прогноз рейтингу – стабільний.

Фінансовий сектор

17.12 ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» (м. Київ) – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaА. Прогноз рейтинг – стабільний.

21.12 ХАК «Зембанк» (м. Харків) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ- до рівня uaВВ. Прогноз рейтингу - негативний.


РЕЙТИНГИ БОРГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Муніципальний сектор

11.12 Луцька міська рада – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску відсоткових облігацій (серія 1-А) з рівня uaВВВ+ до рівня uaС, а також кредитний рейтинг випуску відсоткових облігацій (серії 1-В, 1-С, 1-D, 1-Е) з рівня uaВВВ+ до рівня uaВВ. Прогноз рейтингів – негативний.

Корпоративний сектор

03.12 ВАТ «Київмедпрепарат» (м. Київ) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 30 млн. грн. терміном обігу до 15.11.2010 р. з рівня uaВВ до рівня uaBBB- з прогнозом стабільний.

03.12 ТОВ «Агромат» (м. Київ) – довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на рівні uaВВВ на суму 100 млн. грн. виключено з Контрольного списку рейтингів. Прогноз рейтингу - негативний.

09.12 ТОВ «Шувар» (м. Львов) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія В) на суму 20 млн. грн. терміном обігу до 20.06.2017 р. з рівня uaВ- до рівня uaB з прогнозом стабільний.

24.12 ТОВ «Криммедсервіс» (м. Сімферополь) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серія А) на суму 22,2 млн. грн. терміном обігу 2 роки з рівня uaВВ- до рівня uaB з прогнозом негативний.

25.12 ТОВ «ЮБК» (м. Сімферополь) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А-С) на суму 11,6 млн. грн. терміном обігу до 2 років з рівня uaВВ- до рівня uaB з прогнозом негативний.

28.12 ПТП «Гефест» (м. Одеса) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серія А) на суму 50,5 млн. грн. терміном обігу до 01.07.2010 р. з рівня uaВВ- до рівня uaB з прогнозом негативний.

28.12 ТОВ «Укргаз» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії С-G) на суму 110,7 млн. грн. з рівня uaВ- до рівня uaССС з прогнозом стабільний.

28.12 ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (м. Глобіно, Полтавська обл.) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. терміном обігу 5 років з рівня uaВВВ до рівня uaА- з прогнозом стабільний.

29.12 ТОВ «Сервісний центр «Чорноморець» (м. Одеса) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 5 млн. грн. терміном обігу до 28.03.2012 р. з рівня uaВВ до рівня uaВВВ- з прогнозом стабільний.

30.12 ТОВ «Трейдоптімум» (м. Одеса) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 5 млн. грн. терміном обігу до 19.02.2013 р. з рівня uaВВ до рівня uaВВВ- з прогнозом стабільний.

30.12 ТОВ «Будівельна фірма» (м. Одеса) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 8 млн. грн. терміном обігу до 28.03.2012 р. з рівня uaВВ до рівня uaВВВ- з прогнозом стабільний.

30.12 ТОВ «Бізнес-центр «Примор’я» (м. Одеса) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 6 млн. грн. терміном обігу до 28.03.2012 р. з рівня uaВВ до рівня uaВВВ- з прогнозом стабільний.

Фінансовий сектор

21.12 ХАК «Зембанк» (м. Харків) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. терміном обігу 5 років з рівня uaВВВ- до рівня uaВВ. Прогноз рейтингу - негативний.

Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило 1071рейтинг, у тому числі 837 українським компаніям, 173 фінансовим установам і 61 місту та їх борговим інструментам, а також 1 рейтинг корпоративного управління.

Станом на 01.01.2010 р. агентство «Кредит-Рейтинг» підтримує в постійному моніторингу 674 кредитних рейтинги: 519 у корпоративному, 106 у фінансовому та 49 у муніципальному секторах.

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути