Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

12.01.2010

ТОВ БК «Славутич» своєчасно погасило цільові облігацій серій А, В, С

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» повідомляє про своєчасне погашення ТОВБК«Славутич» (м. Дніпропетровськ) власних іменних цільових облігацій серій А, В, С номінальним обсягом 46 млн.грн.

Іменні цільові облігації серій А, В, С були випущені ТОВБК «Славутич» для фінансування проекту будівництва IIчерги житлового будинку по вул.Херсонській, у районі будинку №9А у м.Дніпропетровську.

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» визначило та підтримувало до погашення кредитний рейтинг іменних цільових облігацій серій А, В, С на рівні uaBB з прогнозом стабільний.

На підставі акту готовності об’єкта до експлуатації від 21 липня 2009 року ТОВБК «Славутич» отримало Свідоцтво про відповідність збудованого об’єкта проектній документації, вимогам державних стандартів, будівельних норм та правил за № 04000000136 від 25 серпня 2009 року. Після введення житлового будинку в експлуатацію ТОВБК «Славутич» провело погашення облігацій серій А, В, С. Згідно розпоряджень ДКЦПФР за номерами від 424-С-О до 426-С-О від 21 грудня 2009року випуск облігацій серій А-С було скасовано.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua 
Профільний аналітичний відділ, Андрій Кулик, тел.: (044) 490-25-50
AKulik@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути