Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

28.01.2010

«Кредит-Рейтинг» про результати погашення у грудні облігаційних випусків, що мають кредитні рейтинги

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» повідомило про результати погашення у грудні 2009 року облігаційних випусків, що мають кредитні рейтинги агентства.

Відповідно до проспектів емісій у грудні наступили дати погашення 23 облігаційних випусків на загальну суму 453,5 млн.грн. На дату погашення в обігу знаходилися облігації об’ємом 394,2 млн.грн. Майже 94% від передбачуваного об’єму погашень приходилось на 19 емісій цільових облігацій, відсоткові облігації (4емісії) у загальному обсязі складали близько 6%.

Емітентами облігацій було погашено 15 емісій об’ємом 231,7 млн.грн. По одному з облігаційних випусків між емітентом і кредиторами була досягнута домовленість відносно реструктуризації зобов’язань та зареєстровані відповідні зміни термінів погашення до закінчення обігу випусків. За 7 емісіями на суму 156,5 млн.грн. були порушені терміни погашення. Наразі декілька емітентів ведуть переговори з інвесторами відносно остаточного розрахунку в пізніші терміни.

Генеральний директор агентства «Кредит-Рейтинг» зазначив, що «кредитні рейтинги випусків облігацій, за якими були порушені терміни погашення, відносилися до спекулятивної категорії рейтингової шкали, що підтверджує точність рейтингових оцінок агентства».

Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило 1071 рейтинг, у тому числі 837 українським компаніям, 173 фінансовим установам і 61 місту та їх борговим інструментам, а також 1 рейтинг корпоративного управління. Станом на 01.01.2010 р. агентство «Кредит-Рейтинг» підтримує в постійному моніторингу 674 кредитних рейтинги: 519 у корпоративному, 106 у фінансовому та 49 у муніципальному секторах

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua 
Департамент рейтингових досліджень, Ольга Шубіна, тел.: (044) 490-25-50
OShubina@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути