Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

17.10.2014

Рейтинг Харківського державного авіаційного виробничого підприємства знижений з рівня uaССС до рівня uaC

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-рейтинг" оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (м.Харків) з рівня uaССС до рівня uaC та про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних відсоткових облігацій (серії А-G) підприємства на суму 1,6млрд.грн. на рівні uaССС. Прогноз рейтингів - негативний.

Зниження рейтингу контрагента пов'язане з очікуваним невиконанням зобов'язань Харківського державного авіаційного виробничого підприємства за облігаційним випуском серій А-С з датою погашення 11.11.2014 року. Рейтинг облігаційного випуску збережений на колишньому рівні у зв'язку з наявністю гарантії Кабінету Міністрів України відносно забезпечення виконання цих зобов'язань.

Основними напрямами діяльності підприємства є виробництво літаків марки «Ан», а також гарантійне і сервісне обслуговування літаків власного виробництва, постачання агрегатів і запчастин.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaCCC характеризується дуже низькою кредитоспроможністю в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Існує потенційна вірогідність дефолту.

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року за умови збереження негативних тенденцій та реалізації поточних ризиків.

Повну історію рейтингу ХДАВП можна переглянути на сайті агентства.

Інформація про усі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, знаходиться в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG та TRData.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь, будь ласка:
PR-менеджер Роман Бураковський, тел. (044) 490-25-50
R.Burakovsky@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Олексій Чорноротов, тел.: (044) 490-25-50
AChernorotov@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути