Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

24.02.2014

Огляд ринку нерухомості України за 2013 рік

Будівельна галузь та ринок нерухомості України, як і економіка в цілому, протягом 2011-2013 рр. продовжували знаходитись у важкому стані, який був обумовлений дефіцитом ліквідності, обмеженим доступом до кредитних ресурсів, нестабільним попитом та політичною ситуацією, погіршенням основних макроекономічних показників.

Аналітичний огляд ринку нерухомості України за 2013 рік від агентства «Кредит-Рейтинг» містить деталізовані статистичні дані ринку по країні в цілому та м. Києву зокрема у динаміці, основні зміни та нововведення у законодавстві станом на початок лютого 2014 року, ґрунтовний розгляд основних тенденцій ринку та прогноз його розвитку в найближчій перспективі. Окрему увагу приділено іпотечному кредитуванню та державним програмам у цій сфері.

Повну версію огляду розміщено на сайті агентства «Кредит-Рейтинг» за цим посиланням.

Олексій Чорноротов
Начальник отдела корпоративных рейтингов

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути