Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

13.10.2014

Страховий ринок України за підсумками І півріччя 2014 року

Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" підготувало аналітичний огляд страхового ринку України за підсумками I півріччя 2014 року. У матеріалі розглянуті основні тенденції, характерні для сфери страхування, проаналізовані ключові показники діяльності (операційне середовище, активи і резерви страховиків, капіталізація учасників ринку, динаміка страхових премій і виплат, аналіз ефективності діяльності, особливості операцій перестрахування).

Аналітики агентства "Кредит-Рейтинг" в II півріччі поточного року очікують подальшого скорочення об'ємів чистих премій по ключових видах страхування на тлі зростання чистих страхових виплат. Передбачається, що темп зростання активів страховиків залишиться невисоким, спостерігатиметься подальше зниження ліквідності активів, в які розміщені страхові резерви, а також зміна структури доходів страхових компаній за рахунок скорочення результату, отриманого від основної діяльності. Окрім цього, рівень недовіри до страхових компаній збережеться, не виключається скорочення кількості страхових установ до кінця поточного року.

Обгрунтування фактів і тенденцій, що характеризують страховий ринок, читайте в повній версії огляду за цим посиланням.

Олексій Капустинський
советник Генерального директора
Ольга Шубіна
Заместитель Генерального директора

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути